Un deputat PSD ironizează prezența lui Nicolae Ciucă la Summitul NATO

0
Publicat:

Deputatul PSD de Giurgiu, Marian Mina, a ironizat, marți, prezența liderului liberalilor Nicolae Ciucă la summitul NATO.

Nicolae Ciucă și Lucian Bode, ironizați cu privire la acuzațiile de plagiat FOTO: Mediafax
Nicolae Ciucă și Lucian Bode, ironizați cu privire la acuzațiile de plagiat FOTO: Mediafax

Plagiatorul dovedit Nicolae Ciucă, acest Moş Teacă al PNL, a plecat absolut degeaba în Statele Unite ale Americii. Doar o cheltuială în plus pentru statul român. Singurul lucru cu care poate veni de acolo este vreo şapcă inscripţionată cu I love America. Atât”, susține deputatul PSD de Giurgiu, Marian Mina, într-o postare pe pagina sa de Facebook, ironie care aduce aminte și de șapca primită de președintele Klaus Iohannis, de la fostul președinte al SUA, Donald Trump.

Deputatul social-democrat critică și ironizează prezența liderului liberalilor Nicolae Ciucă la summitul NATO,  amintind de acuzațiile de plagiat la adresa sa, precum și la adresa secretarului general al PNL, Lucian Bode, și secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Ce să arate Ciucă la Summitul NATO de la Washington, că împreună cu Bode şi cu Geoană au copiat mai mult decât toţi cei care au dat Bacalaureatul anul acesta? Sperăm să nu vorbească pe acolo doar în citate ale altora pe care, evident, să şi le asume. Nu de alta, dar a devenit clar că Ciucă, un om fără onoare şi fără cuvânt, este ostaşul fără pistol, pe care propriul partid vrea să-l dea afară”, afirmă Marian Mina, continuând printre altele atacul social-democraților la adresa liderului liberal cu privire cartea pe care ar urma să o lanseze, intitulată „Un ostaș în slujba țării”.

Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, se află în această săptămână în Statele unite ale Americii, la Washington DC, pentru a participa la lucrările Summitului Parlamentar al NATO, în perioada 7-9 iulie, și la Summit-ul NATO, în zilele de 10 și 11 iulie, potrivit unei comunicări a Senatului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite