Ciolacu l-a ironizat pe Ciucă: „Avem o competiție, momentan, de scris cărți. Nu particip la ea!”

0
Publicat:

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat pe Nicolae Ciucă, atunci când a fost întrebat despre candidatura la prezidenţiale. „Avem o competiție, momentan, de scris cărți. Nu particip la ea!”, a spus liderul social democraților.

Premierul Marcel Ciolacu FOTO: Facebook
Premierul Marcel Ciolacu FOTO: Facebook

Reacția premierului vine în contextul anunţului preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, privind lansarea primei sale cărţi „Un ostaş în slujba ţării”, care va apărea la editura RAO.

„După data de 10 ( iunie n.r) o să vă spun, împreună cu colegii mei din PSD, decizia privind candidatura. Până atunci, avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea”, a a declarat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

 Ciucă își lansează cartea „Un ostaș în slujba țării”

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a anunțat că în iunie își lansează cartea „Un ostaș în slujba țării”. Toate încasările vor fi donate către inițiative caritabile. 

„Paginile acestei cărți sunt despre mine. Nu despre funcțiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanț și nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, a transmis Nicolae Ciucă. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite