Senatorul Ion Iordache revine în grupul PNL

0
Publicat:

Senatorul Ion Iordache a anunţat, luni, revenirea sa la grupul PNL, menţionând că a fost „îndepărtată” cauza care l-a determinat să părăsească acest grup parlamentar şi să meargă la Forța Dreptei.

Ion Iordache, senator de Gorj FOTO Arhivă personală
Ion Iordache, senator de Gorj FOTO Arhivă personală

„Vreau să vă anunţ revenirea mea la grupul Partidului Naţional Liberal. Fac acest anunţ şi am luat această decizie, deoarece cauza care a făcut ca eu să plec din acest grup şi să activez în grupul senatorilor neafiliaţi a fost îndepărtată şi anume conducerea PNL de la acea vreme, dar şi a filialei Gorj, filială din care fac parte. În acest moment consider că s-a restabilit un climat de lucru corect şi de a se ţine cont în luarea deciziilor în interiorul partidului", a precizat Iordache. 

Senatorul a plecat anul trecut, în momentul în care exista un conflict între tabăra Cîțu și tabăra Orban. Iordache era la cuțite cu Dan Vîlceanu, secretarul general al partidului, cel care era și liderul PNL Gorj.

Ion Iordache este a doua plecare de la Forța Dreptei spre PNL. Nicolae Giugea, deputat de Dolj, a anunțat săptămâna trecută faptul că revine în grupul parlamentar al PNL, la mai puțin de un an de când i-a părăsit pe liberali, pentru a merge alături de Ludovic Orban.

De asmenea, printre cei care s-au răzgândit la jumătatea drumului a fost și deputata Luminița Barcari, care inițial plecase cu Ludovic Orban în toamna trecută, pentru ca ulterior să se răzgândească și să rămână alături de liberali

Lupte pentru șefia PNL Gorj

În PNL Gorj se ascut cuțitele pentru lupta privind preluarea filialei, care nu are șef după plecarea la centru a lui Vîlceanu. Potrivit informațiilor „Adevărul”, inclusiv Ion Iordache țintește funcția de președinte, însă în continuare Dan Vîlceanu are influență la nivelul aleșilor locali. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite