Scandalul continuă: Paleologu îl numeşte pe Funeriu „individ incult care detestă intelectualii“, după ce fostul ministru al Educaţiei l-a acuzat că nu are nicio operă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Paleologu
Teodor Paleologu

Teodor Paleologu şi Daniel Funeriu, foşti miniştri în guvernarea PDL, se războiesc pe Facebook. Daniel Funeriu l-a numit pe Teodor Paleologu ”intelectual fără operă”, în timp ce Paleologu spune că Funeriu e „un individ incult care detestă intelectualii”.

După ce ziarul Adevărul a scris despre cearta dintre intelectuali, Teodor Paleologu a scris pe Facebook: ”Nu înţeleg titlul din Adevărul. Care ceartă "între intelectuali"? Din conţinutul articolului se poate că vedea că un intelectual, adică Paleologu, a fost atacat mîrlăneşte de un individ incult care detestă intelectualii: eterna ură a lui Caliban. Evident că individul respectiv nu a citit nimic din ce a scris cel pe care-l numeşte familiar Conu' Alecu. Dacă l-ar fi citit măcar oleacă, ar fi aflat că mîrlănia şi răutatea gratuită merg mînă în mînă cu prostia”. 

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei şi membru al PDL, l-a criticat pe fostul său coleg, Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, despre care spune că e un intelectual fără operă şi nu are nimic în bilanţul de politician.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite