Şapte primari PSD-ALDE din Brăila anunţă că îl susţin pe Mihai Tudose şi Pro România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte primari de oraşe şi comune din Brăila, membri PSD-ALDE, şi unul de la PNL, au semnat miercuri un document prin care îşi arată susţinerea faţă de fostul premier Mihai Tudose, precum şi partidul din care acesta face parte, Pro România. Primarii reclamă că actuala conducere politică locală şi naţională „nu mai acţionează în interesul oamenilor”.

Printre cei care şi-au arătat susţinerea faţă de Mihai Tudose şi Pro România se regăsesc: Fănel Chiriţa (Ianca-PSD), Ionel Voinea (Făurei-PSD), Ilie Efteme (Siliştea-PSD), Ganea Nicolae (Galbenu-PSD), Panturu Dumitru (Movila Miresii-PSD), Cojea Busuioc Costică (Chiscani-PSD), Drăguţ Gabriel (ALDE-Surdila Găiseanca) şi Capbun Costel (PNL-Berteştii de Jos).

În documentul semnat de cei opt, primarii explică că nu se mai regăsesc în structura politică din care fac parte şi că doresc astfel să susţină un proiect nou, „o echipă de oameni cu care putem privi cu încredere în viitor”.

„Viaţa politică, climatul social, aşteptările cetăţenilor pe care îi reprezint ca urmare a votului, m-a adus în situaţia de a luat o decizie care să răspundă stării de spirit a oamenilor de lângă noi. Astfel, asemenea majoritatăţii românilor, consider că actuala conducere politică, locală şi naţională, nu mai acţionează în interesul oamenilor. În consecinţă am decis ca de azi să susţin un proiect nou în care mă regăsesc, o echipă de oameni cu care putem privi cu încredere în viitor, echipa PRO România, pe Mihai Tudose”, se arată în documentul semnat de primari.

Anunţul a fost făcut de Mihai Tudose într-o conferinţă de presă, potrivit DE BRĂILA.

Documentul semnat de primari FOTO Debraila.ro

document semnat de primari psd foto de braila
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite