Rezultate alegeri parlamentare 2016. Nicuşor Dan: E extraordinar, un partid care a început în februarie 2016 cu 40 de membri e a treia forţă politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Exit poll USR - Nicuşor Dan / FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
Exit poll USR - Nicuşor Dan / FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat că este un fapt extraordinar faptul că un partid care a început în februarie 2016 cu 40 de membri fondatori este astăzi a treia forţă politică din România. El le-a cerut reprezentanţilor partidului să rămână în secţii pentru „a păzi” voturile.

„Este un fapt extraordinar că un partid care a început în februarie 2016 cu 40 de membri fondatori este astăzi a treia forţă politică din România. Este mai mult decât atât. Este o victorie a democraţiei din România, pentru prima oară după Revoluţie un partid format din oameni care nu-am mai facut politică, care îşi lasă deoparte carierele şi timpul petrecut cu familia, pentru prima oară un astfel de partid intră în Parlament”, a spus Nicuşor Dan.

El le-a mulţumit tuturor românilor care au dat votul USR, miilor de oameni care au donat pentru partid, miilor de oameni care au strâns semnături pentru ca USR să poată candida.

”În 4 ani nu vom uita cine ne-a trimis în Parlament”, a ţinut să sublinieze liderul USR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite