Revoltă în Coaliție. Primarul din Târgu Jiu: Eu voi susține doar candidații PSD la europarlamentare

0
Publicat:

Marcel Romanescu, primar al municipiului Târgu Jiu, a declarat, joi, că va susține doar candidații PSD la europarlamentare, cu toate că lista pentru Parlamentul European va fi una comună, a liberalilor și a social-democraților.

Marcel Romanescu (centru dreapta) a trecut de la PNL la PSD FOTO Facebook PSD Gorj
Marcel Romanescu (centru dreapta) a trecut de la PNL la PSD FOTO Facebook PSD Gorj

Marcel Romanescu a fost ales în ca primar pe listele PNL, însă acesta și-a anunțat anul trecut despărțirea de liberali. Acum, acesta este neoficial în PSD, pentru că dacă și-ar depune adeziunea de membru și-ar pierde mandatul de primar. 

S-ar putea să fie cetățeni care văzând PNL-ul și PSD-ul pe aceeași listă, să nu susțină acea listă de la europarlamentare. Cel puțin eu, ca și candidat, ca viitor membru al PSD voi susține doar candidații PSD la europarlamentare. Nu vorbesc de alegerile locale, pentru că acolo e clar că voi susține, pe colegii de la județ și de la municipiu”, a precizat Marcel Romanescu, într-o intervenție la Radio Infinit, un radio local din Gorj. 

Marcel Romanescu exclude o alianță cu actuala conducere a PNL Gorj, pentru alegerile locale din 9 iunie. „Astăzi, PNL-ul se ocupă doar de dosare și de blocaje la proiectele pe care trebuie să le derulăm în Gorj” a mai afirmat fostul liberal.

Nici liberalii nu vor colaborare cu PSD

Gabriela Târsu, care deține funcția de secretar general al PNL Gorj, a precizat pentru Pandurul.ro faptul că liberalii nu au cum să colaboreze cu cei din PSD.

Argumentele de la nivel central le înțelegem și noi, dar ce se întâmplă la la nivelul județului Gorj se va desfășura ca și până acum. Suntem în opoziție la nivelul județului Gorj, facem opoziție la PSD. Oamenii înțeleg foarte bine nevoia de stabilitate, care se impune la nivel central pentru că este nevoie de stabilitate în contextul internațional. Partidul Național Liberal vrea să reprezinte o alternativă la PSD, care conduce județul de 34 de ani, cu rezultatele pe care le vedem fiecare ieșind pe stradă. Considerăm că județul nostru merită să fie pe primele locuri în toate statisticile relevante și că PSD-ul a făcut tot ce a putut până aici, e clar că mai mult nu putem să așteptăm de la ei. Au făcut multe greșeli care au ținut Gorjul izolat, cu puține locuri de muncă, salarii mici”, a declarat Gabriela Târsu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite