Răzvan Mironescu, la un pas de a deveni candidatul PNL la Sectorul 6. Contracandidaţii săi: Gabriel Mutu şi Sebastian Bodu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia PNL Sector 6 l-a votat, în unanimitate, pe deputatul Răzvan Mironescu pentru a fi candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, urmând ca astăzi să fie validată candidatura sa de către filiala PNL Bucureşti.

Liberalii şi-au desemnat candidaţii la toate celelalte Sectoare ale Bucureştiului, inclusiv la Primăria Capitalei, cu excepţia Sectorului 6, unde există un conflict între liberali şi foştii democrat-liberali. Rareş Mânescu, actualul primar al Sectorului6, nu va mai canddia pentru încă un mandat, însă vrea să-l impună pe deputatul Răzvan Mironescu, un apropiat al său, în fruntea Primăriei.

De cealaltă parte, tabăra democrat-liberală, în frunte cu Vasile Blaga, vrea ca Ştefan Florescu să fie candidatul PNL la Primăria Sectorului 6. După lungi dispute, organizaţia PNL Sector 6 l-a ales, cu unanimitate de voturi, pe Răzvan Mironescu. Pentru a fi desemnat oficial candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Mironesuc mai trebuie să treacă de votul organizaţiei PNL Bucureşti, condusă de fostul lider PDL Cătălin Predoiu, iar, ulterior, Biroul Permanent al PNL, cel care asigură conducerea centrală a partidului, să valideze propunerea PNL Bucureşti.

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu a anunţat că va intra în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 6 din postura de independent.  „Sunt Sebastian Bodu. Am decis să candidez independent pentru funcţia de primar al Sectorului 6. Ne aflăm într-o situaţia tristă! O situaţie în care bucureştenii din Sectorul 6 au de ales între un individ urmărit penal de DIICOT, un interlop din clanul sportivilor şi continuatorul mafiei lui Mănescu. Mă întâlnescu cu simpatizanţi ai PNL şi PSD din sectorul 6. Toţi sunt dezamăgiţi de candidaţii propuşi de cele două partide. Unii spun că mai degrabă votează cu interlopul Florescu, decât cu Gabriel Mutu sau Răzvan Mironescu. Destul! Sectorul 6 are nevoie de o administraţie modernă, are nevoie de viziune, dar şi de ordine. Vă chem alături de mine pe toţi cei de bună credinţă, pe cei care vreţi un altfel de Sector 6. Hai să îi batem la vot“, a anunţat Bodu, pe pagina de Facebook.

Sebastian Bodu a candidat şi în urmă cu opt ani din partea Partidului Democrat Liberal, în Sectorul 5, dar nu a avut nicio şansă în faţa lui Marian Vanghelie. Din partea PSD va canddia senatorul PSD Gabriel Mutu, desemnat  de conducerea partidului în urmă cu o săptămână. Gabriel Mutu este urmărit penal de DIICOT din octombrie 2014, într-un dosar care vizează activitatea unui grup infracţional organizat specializat în evaziune fiscală şi spălare a banilor proveniţi din infracţiuni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite