Radu Mazăre, după arestarea lui Voiculescu: Ministrul Justiţiei e un papă-lapte. PSD e un partid înfricoşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre are şi el probleme cu legea
Radu Mazăre are şi el probleme cu legea

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reacţionat şi el după condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare. Furios pe decizia Justiţiei, Mazăre l-a atacat pe ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, pe care l-a numit „papă-lapte“.

"De ce următorul complet nu s-a tras la sorţi? Ce zice ministrul Justiţei de chestiunea asta? E la mine în partid, dar e un papă-lapte ăla. E un papă-lapte ministrul Justiţiei", a spus Radu Mazăre la Antena 3.

Acesta a vorbit şi despre atitudinea PSD la Consiliul Naţional de la Craiova, spunând că partidului îi este frică de Laura Codruţa Kovesi.

"La Craiova am găsit un partid înfricoşat, tremura carnea pe el de frică, să nu cumva să o supere pe doamna Kovesi", a mai spus Mazăre, care are propriile probleme cu legea.

Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, a fost condamnat vineri la zece ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. Prejudiciul stabilit de procurori în acest caz este de 60 de milioane de euro.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Dosarul „ICA”. Dan Voiculescu a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Sediile Antena 3 şi Grivco, confiscate

Dan Voiculescu (67 de ani) a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. De asemenea, şi ceilalţi condamnaţi la închisoare cu executare în dosarul „ICA” au fost duşi în arest. Curtea de Apel Bucureşti a dat, vineri, sentinţa definitivă în acest caz. Cu această ocazie, judecătorii au decis să-i confişte lui Dan Voiculescu mai multe terenuri, dar şi imobilul în care se află postul Antena 3.

Sentinţă definitivă în dosarul „ICA”. Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul „ICA” în care era acuzat de spălare de bani. Magistraţii au decis respingerea cererii de schimbare a încadrării juridice în cazul omului de afaceri.

Cine este Dan Voiculescu. Cum s-a împărţit între politică şi afaceri unul dintre cei mai bogaţi români

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite