PSD nu susţine candidatura lui Iulian Dumitrescu la CJ Prahova, susține Marcel Ciolacu

0
Publicat:

PSD nu susţine candidatura lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean Prahova, a declarat joi preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, președintele PSD FOTO: Arhivă
Marcel Ciolacu, președintele PSD FOTO: Arhivă

„Eu nu-l susţin pe domnul Iulian Dumitrescu şi nici nu-l susţine PSD. PSD nu-l va susţine pe Iulian Dumitrescu, are candidat propriu în persoana domnului Nanu la Prahova, pentru Consiliul Judeţean, şi va câştiga Consiliul judeţean", a precizat Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie, va candida pentru un nou mandat la şefia CJ, a anunţat, miercuri seară, PNL Prahova.

„Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte de CJ. Solicitarea a fost materializată şi printr-o decizie luată astăzi, 20.03.2024, în unanimitate, în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova", se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Prahova.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite