Cum a explicat Marcel Ciolacu propunerea lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Ciolacu susține că alianța PSD-PNL l-a ales pe Cătălin Cîrstoiu drept candidat comun la Primăria Capitalei datorită calităților pe care le-a demonstrat la conducerea Spitalului Universitar.

Cătălina Cârstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Foto: Arhiva
Cătălina Cârstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Foto: Arhiva

"Eu m-am săturat să văd explicații de ce nu se poate", și-a început Marcel Ciolacu discursul din conferința de prezentare oficială a lui Cătălin Cîrstoiu drept candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei.

Ulterior, premierul a lansat atacuri la adresa actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan, menționând că "singurele lucruri cu care se laudă" sunt cele începute de Gabriela Firea. 

Mai mult, premierul a afirma că Nicușor Dan nu l-a căutat niciodată și a criticat lipsa legăturilor cu edili din alte state UE.

"Sunt convins că Firea ar fi început mai rapid lucrurile, având experiență. Am văzut entuziasmul lui Burduja și știința de a împinge lucrurile mai departe", a spus Ciolacu, cu privire la Firea si Burduja. 

Premierul a justificat nominalizarea medicului Cîrstoiu la Capitală drept o continuare a eforturilor Coaliției de asigurare a stabilității țării și a făcut referire la activitatea acestuia la conducerea Spitalului Universitar din București. 

"Doctorul Cîrstoiu nu a stat cu mâna întinsă la Guvernul României, a făcut proiecte europene și așa a dezvoltat spitalul. Știu de câte ori a vorbit cu mine managerul Cârstoiu pentru accesarea de fonduri UE", a declarat Marcel Ciolacu.

Ce spune Nicolae Ciucă

Am venit cu un om care nu e interesat de afaceri, de scena și show-ul și dezbaterile la TV este interesat să facă lucruri, este interesat ca împreună cu echipa dumnealui. Nu vorbim de un om, un candidat, discutăm de un proiect, de o echipa care vine cu adevărat sa se ocupe de problemele Bucureștiului si cetățenilor”, a explicat Nicolae Ciucă

Domnul doctor Cîrstoiu este un medic recunoscut, decan la facultatea de medicină, este managerul spitalaului universitar, are în subordine 3500 de oameni, tratează anual aproximativ o jumatate de milion de pacienți”, a mai afirmat liderul PNL.

Nu în ultimul rând, Nicolae Ciucă a subliniat: „În fiecare zi gestionează situații de criză. București e într-o situație de criză și avem nevoie de un om în măsură să gestioneze situații de criză”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite