PSD-istul Vasile Dâncu, întâlnire amicală cu Claudiu Târziu, lider AUR. Coldea, surprins în același loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cei mai importanți lideri PSD a fost văzut stând amical de vorbă cu Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, în fața unui restaurant. Anterior, acesta luase masa cu finul său, dar și cu Florian Coldea

Radu Popa, Claudiu Târziu și Vasile dâncu FOTO. Gândul
Radu Popa, Claudiu Târziu și Vasile dâncu FOTO. Gândul

UPDATE Claudiu Târziu a declarat, la România TV, că 1atât timp cât nu există o fotografie din restaurant” discuțiile nu își au rostul. „M-am întâlnit în apropierea restaurantului întâmplător cu domnii Dâncu și Popa”, a declarat liderul AUR.

În schimb, Radu Cristescu a punctat faptul că cei doi colegi ai săi vor trebui să dea explicații în conducerea formațiunii și că întreaga întâmplare arată un lucru clar: „Cea mai bună dovadă a faptului că AUR e creația securității și a lui Coldea”. Cristescu și Târziu s-au și înjurat în intervențiile de la RTV

UPDATE Întâlnirea de la restaurant a fost pe larg explicată de deputatul Radu Popa, tot social-democrat și fin al lui Vasile Dîncu, într-un mesaj pe Facebook, unde a prezentat modul cum a ajuns Florian Coldea la aceeași masă cu ei, dar și despre discuțiile ulterioare avute du liderul senatorilor AUR, Claudiu Târziu. Întreaga explicație o puteți citi mai jos.

--

Sâmbătă după-amiază, în fața unui restaurant libanez din București, Vasile Dâncu (lider PSD și fost ministru al Apărării) a fost fotografiat stând de vorbă cu Claudiu Târziu (AUR) și Radu Popa, deputat PSD de Dâmbovița. 

Fotografiile au fost publicate de ziarul Gândul

Aceeași sursă menționează faptul că din același restaurant, puțin mai târziu a ieșit generalul Florian Coldea, fost director adjunct al SRI.

Florian Coldea a ieșit din același restaurant FOTO: Gândul
Florian Coldea a ieșit din același restaurant FOTO: Gândul

Radu Popa a venit cu precizări mai pe larg despre întâlnirile avute de politicieni, dar și prezența lui Florian Coldea, fostul numărul doi al serviciului de informații interne până în 2017, și a soției acestuia.

Povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l’am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmpla să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari-un deputat de la PSD si unul de la PNL-un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns. Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s’a întors la masa noastră comentariile “de la distanță” au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne’am strâns toți la aceiași masă”, a scris pe Facebook Radu Popa.

Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v’am scris mai sus. Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne’am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l’am salutat si ne’am continuat drumul. Asta e povestea neromanțată”, a completat deputatul PSD.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite