PSD anunţă 40.000 de oameni la mitingul de vineri de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, a anunţat că PSD va organiza vineri un miting la Craiova la care vor participa 40.000 de oameni. Manifestarea vine după ce, tot la Craiova, PNL a organizat un miting electoral. Cu toate astea, Manda susţine că adunarea PSD nu este o replică la liberali.

Candidat pe listele PSD la europarlamentare, Claudiu Manda a precizat miercuri că la miting vor participa 40.000 de oameni, în faţa cărora social-democraţii îşi vor prezenta candidaţii şi mesajele de campanie. Acesta a mai dezvăluit că manifestarea va începe de la ora 16.00 şi că participanţii vor fi îmbrăcaţi în alb.

„Vom prezenta şi candidaţii, şi mesajele de campanie electorală. Toţi vom fi îmbrăcaţi în alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea şi craiovenii, şi doljenii la Craiova. Vor fi 40.000 de oameni. O să fie. Este spaţiu pentru că se întinde destul demult în spate, spre Prefectură. Avem confirmările de la mai mulţi. Sunt membrii noştri, smpatizanţii noştri. S-ar putea să dureze o oră şi un pic. Este în funcţie de cei care vor adresa cuvântul”, a declarat Cladiu Manda, într-o intervenţie la România TV.

Social-democratul a mai subliniat că mitingul PSD nu este un răspuns al celui organizat de PNL, şi că au planificat acţiunea dinainte ca liberalii să-şi facă apariţia în Craiova.

„Întrebat dacă mitingul PSD ar fi şi un fel de replică la cel organizat de PNL la Craiova, sâmbăta trecută, senatorul PSD a răspuns: "Noi nu facem acţiuni doar de răspuns la cei de la PNL. Cel puţin în judeţul Dolj, nu avem de ce să ne luptăm cu PNL. Nu facem ca răspuns la PNL. Intenţionam şi noi înainte să anunţe PNL un miting de pre-campanie, urmând ca să vedem şi rezultatul votului pe 26 mai”, a mai spus Manda.

PNL a organizat sâmbăta trecută un miting electoral la Craiova, la finalul căruia, mai mulţi membri ai partidului precum Ludovic Orban, Cristian Buşoi, dar şi Rareş Bogdan, au ţinut discursuri anti-PSD. Totodată, aceştia au îndemnat oamenii să iasă la votul pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, fiind „gloţul de argint” care va „ucide fiara pesedistă”.

O zi mai târziu, Claudiu Manda îi ataca pe liberali, numindu-i „clovni”, şi precizând că PSD le vor arăta celor din PNL cum se organizează un miting.

„Am văzut mitingul PNL de azi. Un mare fâs! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în acelaşi loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia”, scria Manda pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite