Primarul PSD Tudorache a dat-o în judecată pe Clotilde Armand pentru că a publicat informaţii despre achiziţiile primăriei. Cere despăgubiri imense

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand
Clotilde Armand

Dan Tudorache, primarul PSD al Sectorul 1, a dat-o în judecată pe Clotilde Armand, candidatul USR la Primăria Sectorului 1, pentru că a publicat pe Facebook date despre achiziţiile Primăriei Sector 1 - date din SICAP şi pentru că a dat share la investigaţiile jurnalistice ”despre cum se duc banii cetăţenilor din sector în buzunarele băieţilor deştepţi din PSD”.

”Cireaşa de pe tort e alta. PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook şi să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei. Aţi auzit bine. Nu vă gândiţi că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanţă preşedinţială pentru a plăti 20 de lei. Ireal, nu? Spune despre aceşti bani să-i virez în contul Centrului Caraiman... exact acolo unde directoare este o fostă primăriţă PSD declarată incompatibilă ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane € pentru achiziţionarea de holtere unui fost consilier PSD declarat şi el incompatibil de ANI. Pentru acest contract organizaţia USR Sector 1 a depus o plângere la DNA. După aceste "pretenţie" mai vrea să-mi şterg toate postările despre PSD. Alo, sunteţi bine dle primar?!”, a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite