Primarul Lisabonei, mesaj-surpriză în cursa pentru Capitală. Pe cine susține

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Lisabonei, Carlos Moedas, a transmis un mesaj video în care și-a exprimat susținerea pentru candidatul PNL la Primăria Capitalei, sebastian Burduja.

„Dragă Sebastian, dragi prieteni, este o adevărată onoare să fiu aici pentru a mă adresa tuturor, o onoare de a fi aici pentru a-l susține pe Sebastian în această mare provocare. Aici, din Lisabona, ca primar, îl susțin pe Sebastian să fie primarul Bucureștiului și am motive pentru asta”, a spus primarul din Lisabona, Carlos Moedas, într-un mesaj video transmis pe Facebook de ministrul Sebastian Burduja. 

Potrivit primarului din Lisabona, Sebastian Burduja este „cu siguranță” unul dintre cei mai buni politicieni din generația sa.

„Când ne-am întâlmit pentru prima dată, erai deja ministru, erai deja un politician de succes și erai foarte tânăr. Am văzut mereu în tine ceva diferit, ceva diferit de politicienii convenționali. Ti-ai făcut propriul drum ca un economist strălucit, ai avut propria ta carieră internațională distinsă. Îmi amintesc când ne-am întâlnit la Lisabona, am vorbit despre inovație, despre tranziția verde, despre inovare, despre digitalizare și ai vorbit despre aceste probleme ca un specialist, nu ca orice specialist, ci amesteci cunoștințele cu pasiunea și asta face diferența”, a mai afirmat Moedas în videoclipul transmis. 

Ministrul Sebastian Burduja a transmis, la rîndul său, că este onorat de sprijinul acordat, susținând că schimbarea Bucureștiului necesită noi modele de administrație. 

<<Sunt profund onorat de sprijinul lui Carlos Moedas, primarul Lisabonei, unul dintre „orașele minune” ale Europei. Carlos Moedas este un vizionar, care a înțeles că dezvoltarea Lisabonei ține de respectarea moștenirii culturale a acestui oraș, dar și de inovare și transformarea capitalei portugheze într-un pol pentru atragerea de investiții. Schimbarea Bucureștiului nu este atât despre politică, cât despre noi modele de administrație, mai aproape de oameni și de nevoile reale ale orașului nostru: inovație, spații verzi, siguranță, mediu investițional prietenos>>, a scris la rândul său ministrul liberal pe Facebook.

FOTO Facebook
FOTO Facebook
PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite