Predoiu a câştigat alegerile interne din regiunea Sud-Est pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu FOTO Marian Iliescu
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu FOTO Marian Iliescu

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a câştigat alegerile interne din regiunea Sud-Est pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidenţiale din 2014.

Potrivit datelor transmise de Biroul de Presă al PDL, Cătălin Predoiu a obţinut 80,18% din voturile exprimate la alegerile interne organizate în regiunea Sud-Est. În aceeaşi regiune, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a întrunit 19,82%.

Potrivit sursei citate, în Brăila Gheorghe Falcă a avut 21,42% din voturi, iar Cătălin Predoiu - 78,58%, în Buzău: Gheorghe Falcă - 28,65% din voturi, iar Cătălin Predoiu - 71,35%, în Constanţa: Gheorghe Falcă - 13,58%, Cătălin Predoiu - 86,42%, în Galaţi: Gheorghe Falcă - 26,09%, iar Cătălin Predoiu - 73,91%, Tulcea: Gheorghe Falcă - 17,95%, Cătălin Predoiu - 82,05%, Vrancea: Gheorghe Falcă - 16,44%, Cătălin Predoiu - 83,56%.

Numărul buletinelor de vot validate în cele şase judeţe în care au avut loc aceste alegeri interne - Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi,Tulcea, Vrancea - a fost de 14.583.

Din totalul de 21662 de buletine de vot atribuite, 6753 au fost neutilizate, 14909 în urnă, iar 326 anulate. Procentul de participare la vot a fost mai mare în Brăila - 80,20% şi mai mic în Galaţi - 42,70%.

Materiale pe aceeaşi temă: 

VIDEO Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă s-au duelat în moţiuni, în faţa a peste 300 de PDL-işti buzoieni  Buzoianul Cătălin Predoiu şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă şi-au prezentat, marţi seară, la Buzău, proiectele pentru România cu care îşi propun să atace în 2014 cea mai înaltă funcţie în stat din postura de candidat al PDL.

FOTO VIDEO "Prezidenţiabilii" Predoiu şi Falcă vor unificarea dreptei politice, dar în jurul PDL  Cei doi candidaţi înscrişi în cursa pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţia României , Gheorghe Falcă, primar al oraşului Arad, şi Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei, şi-au prezentat împreună moţiunile astăzi la Focşani.

Regiunea Vest îl trimite pe Gheorghe Falcă, primarul Aradului, în lupta pentru Cotroceni  Alegerile în sânul PDL în Regiunea de Vest, care au avut loc în acest week-end s-au încheiat cu o uriaşă surpriză. Câştigătorul a fost anunţat sâmbătă seara la Timişoara

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite