Ponta, întrebat dacă a vorbit recent cu Hrebenciuc: O să citiţi la DNA. Toată lumea este egală în faţa legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Adevărul
Victor Ponta FOTO Adevărul

La scurt timp după ce Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova s-au prezent la DNA, premierul Victor Ponta, întrebat despre situaţia juridică a celor doi, a răspuns că el nu se ocupă de aceste lucruri, ci de guvernarea ţării. În plus, premierul a adăugat că toată lumea este egală în faţa legii.

„Nu comentez nimic care ţine de dosare penale. Nu mă ocup eu de lucrurile astea, eu trebuie să mă ocup de guvernarea ţării, de viaţa dumneavostră de zi cu zi”, a spus Ponta.

Întrebat dacă a vorbit cu Viorel Hrebenciuc în ultima vreme, Ponta a răspuns: „Habar n-am, probalil. Vorbesc cu foarte multă lume. O sa citiţi la DNA pentru că sunt în interceptările DNA de când sunt preşedinte la PSD, din 2010. În acest moment mai sunt doar două entităţi: eu şi DNA. Eu, care spun despre ce fac ca premier şi ce voi face ca preşedinte, şi anchetele DNA”.

Mai mult, întrebat cu cine din PSD ar fi discutat Hrebenciuc, Ponta a răspuns: „Cu unul dintre cei 600.000 de membrii ai PSD”.

În plus, întrebat dacă Viorel Hrebenciuc va fi exclus din PSD, premierul a spus că atunci „când cineva e condamnat, îl sancţionăm”. 

Totodată şeful Guvernului a mai completat că nu va participa la votul din Parlament pentru ridicarea imunităţii deputaţilor PSD Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam. „N-am participat niciodată, nu voi participa nici acum. Sunt şeful Guvernului şi trebuie să stau departe de Justiţie”, a conchis Ponta.

Citeşte şi:

UPDATE Nou dosar pentru Hrebenciuc şi Şova. Sforarul PSD i-ar fi promis lui Dan Şova şefia partidului pentru o nouă lege a amnistiei

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat într-un nou dosar de corupţie. Acesta a precizat la ieşirea din sediul instituţiei că este acuzat de trafic de influenţă într-un nou dosar. Procurorii însă anunţă că parlamentarul este suspectat de patru noi infracţiuni de corupţie. În acest caz este urmărit penal şi un angajat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dar şi Dan Şova.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite