Zgonea: Am vorbit la telefon cu Hrebenciuc chestiuni personale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că a vorbit la telefon cu Viorel Hrebenciuc după ce acesta a fost la DNA Braşov, el arătând că au discutat ”chestiuni personale”.

Întrebat dacă a discutat cu Hrebenciuc după ce acesta a fost la DNA Braşov, Zgonea a răspuns: ”Da, e normal”.

Preşedintelşe Camerei Deputaţilor a mai fost întrebat dacă a discutat cu Hrebenciuc despre legea amnistiei şi graţierii. ”Nu, discutăm despre alte chestiuni. Am discutat chestiuni personale. L-am întrebat, seara l-am sunat, că era normal, că e colegul meu, adică îl cunosc de 20 de ani, l-am întrebat cum se simte. Nu este primul coleg care a fost la DNA şi l-am sunat şi l-am întrebat cum se simte şi mi-a zis că e foarte bine, că a ajuns acasă şi i-am spus că de aici încoace ne vedem la Parlament”, a spus Zgonea.

El a arătat că nu a mai avut alte discuţii cu Hrebenciuc şi a spus că are cu acesta o relaţie personală.

Pe de altă parte, Zgonea a fost întrebat dacă s-au făcut presiuni asupra lui legat de Legea graţierii şi amnistierii, el răspunzând: ”Niciodată”.

Întrebat dacă Hrebenciuc i-a promis ajutor unui coleg de partid ca să ajungă şef al PSD dacă trece Legea amnistierii, Zgonea a răspuns: ”Habar nu am, e prima dată când vă aud”.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a venit, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat în noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, în care acesta este acuzat, între altele, că i-a cerut unui coleg de partid să iniţieze o lege de amnistiere, promiţându-i în schimb sprijin pentru şefia PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite