Noaptea, ca ... USR-iştii. Continuă excluderile în partidul condus de Barna. În semn de protest, un lider al USR Focşani şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea USR Vrancea a decis excluderea unui membru al său, Costică Trifan, motivul fiind că a fost membru al PNL în urmă cu mai mulţi ani, potrivit unor surse politice. În semn de protest, USR-istul Liviu Tătăruş şi-a dat demisia din Biroul Local al formaţiunii, precum şi din partid.

Campania de excluderi începută de grupul de USR-işi condus de Dan Barna continuă. Sâmbătă seară, într-o şedinţă a conducerii USR Vrancea, la care a asistat şi Liviu Mălureanu (membru al Biroului Naţional şi apropiat al lui Dan Barna şi Cristian Ghinea), a fost luată decizia excluderii lui Costică Trifan, pe motiv că a fost preşedinte al organizaţiei de pensionari a PNL în urmă cu mai mulţi ani, potrivit unor surse politice.

În semn de protest, Liviu Tătăruş, membru în Biroul Local al USR Focşani, şi-a dat demisia din această funcţie, precum şi din partid.  

După ce anul trecut USR a iscat mai multe controverse interne prin excluderea sau suspendarea mai multor membri, partidul lui Barna şi-a reluat practicile şi, potrivit unor mesaje pe grupul intern „Poiana lui Iocan”, a exclus încă zece membri şi suspendat alţi nouă de la filiala Deva. „Nu văd altceva decât echipa Barna continuând jihadul intern în timp ce partidul e în picaj”, a scris un membru pe grupul intern, referindu-se la o decizie luată în ultima zi a anului 2019.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite