Marcel Ciolacu: Președintele TSD mi-a propus să trimită flori mamelor liderilor TNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că președintele TSD i-a propus să trimită flori mamelor liderilor TNL. Acesta ar fi un răspuns la înjurăturile pe care tinerii liberali le-au strigat la școala de vară a PNL la adresa PSD-ului.

Marcel Ciolacu critică atitudinea tinerilor TNL. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu critică atitudinea tinerilor TNL. Foto: Facebook

Recent au apărut pe internet imagini de la școala de vară a liberalilor unde s-au proferat injurii la adresa social-democraților. Ciolacu a spus că acele înregistrări au afectat "emoțional" coaliția și că se așteaptă la scuze publice din partea conducerii PNL, potrivit Agerpres.

"Preşedintele tinerilor PSD-işti, de la TSD, mi-a propus astăzi, după apariţia acestor imagini, să trimită flori tuturor mamelor liderilor TNL-işti, atât de la nivel central, cât şi din ţară. Mi se pare un răspuns corect din partea preşedintelui (TSD - n.r.) şi îl felicit pentru această propunere. Astfel de lucruri nu duc la o construcţie, afectează în primul rând emoţional o coaliţie.

Fiind un derapaj, m-aş fi aşteptat la nişte scuze publice - nu neapărat faţă de PSD-işti - ale conducerii PNL, ci pentru doamnele care au primit aceste injurii. Vom depăşi şi acest moment, nu înseamnă că întoarcem şi celălalt obraz, dar este evident că în interior, acolo, e ceva ce nu funcţionează - la PNL", a declarat Ciolacu marţi seara la Antena 3.

Liderul PSD a declarat că a avut o discuție cu președintele PNL, Nicolae Ciucă, după apariția imaginilor din tabăra de vară a PNL. Liderul PNL și-ar fi cerut scuze pentru comportamentul tinerilor liberali și este de părere că cei din conducerea partidului ar trebui să ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite