Marcel Ciolacu, după declaraţiile făcute de Rafila despre pastilele de iod: Nu a fost bine prezentat şi argumentat, ministrul a ieşit cu un anunţ de prevenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD susţine, în contextul îndemnului ministrului Sănătăţii de a ridica „cât mai repede” pastilele de iod, că Alexandru Rafila nu a argumentat şi prezentat cum trebuie problema. Marcel Ciolacu îi recomandă lui Rafila schimbarea echipei de comunicare de la minister.

Marcel Ciolacu a explicat că intenţia ministrului PSD a fost de a face un anunţ de prevenţie, pentru a evita aglomeraţia la cabintele medicilor de familie în cazul unei catastrofe în Ucraina.

 „Cred că nu a fost bine prezentat şi argumentat, dar domnul Rafila a ieşit cu un anunţ pe prevenţie. Să nu creem aglomeraţie în cazul în care se întâmplă o catastrofă în Ucraina. Nu a fost de rea intenţie.

 Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că ministrul Rafila ar trebuie să lucreze mai bine cu echipa de comunicare de la minister sau chiar să o schimbe. 

 ”Părerea mea este că trebuie să lucreze mai bine cu echipa de comunicare pe care o are la minister sau să o schimbe. Nu este nicio ruşine dacă mai schimbi ceva când nu funcţionează” , a mai adăugat liderul PSD. 

 Ministrul Sănătăţii a recomandat luni ca populaţia cu vârsta până în 40 de ani să ridice „cât mai repede” pastilele de iodură de potasiu. Anunţul lui Alexandra Rafila a venit după atacul armatei ruse la centrala nucleară de la Zaporojie. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite