Liviu Dragnea contrazice ANAF: E o informaţie neadevărată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a contrazis pe cei de la ANAF pe tema listei marilor datornici la bugetul de stat, încercând să arate că, în ciuda datelor, tot companiile private ar fi cele care au cele mai mari restanţe.

„Cei mai mari datornici la asigurările sociale sunt companiile de stat. Cum răspundeţi la asta?“, a fost întrebarea pusă de un jurnalist, care l-a făcut pe liderul PSD să răspundă prompt: „E o informaţie neadevărată“.

Reporterul a precizat că se referă la datele publicate pe site-ul ANAF, ceea ce l-a făcut pe Dragnea să schimbe tonul şi să dea înapoi. „Eu mă abţin să nu mă refer la o societate pe care o cunoaşteţi foarte bine, care are datorii foarte mari şi de 7 ani de zile stă sub o umbrelă. Mă abţin“, a replicat Liviu Dragnea. 

„Eu ştiu de la Ministerul de Finanţe că suma datorată de companiile de stat e aproape egală cu cea din mediul privat. Dar nu înseamnă că dacă datoriile sunt de la stat e de bine“, a completat preşedintele PSD.

DNA a anunţat, luni, că a început urmărirea penală a liderului PSD, Liviu Dragnea, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite