Horia Tomescu demisionează din funcția de viceprimar al Capitalei. Ocupa poziția din partea USR

0
Publicat:

Horia Tomescu, viceprimar din partea USR al Capitalei, a anunțat că și-a dat demisia, invocând probleme personale. Pasul în spate vine în urma scandalului de la ASSMB, de care răspundea Tomescu, în condițiile în care directorul adjunct de acolo a fost arestat pentru 30 de zile.

Horia Tomescu și-a dat demisia din funcția de viceprimar al Capitalei FOTO Arhivă
Horia Tomescu și-a dat demisia din funcția de viceprimar al Capitalei FOTO Arhivă

Astăzi este ziua în care am pus punct celei mai importante perioade din cariera mea politică, cea de viceprimar USR al Capitalei. Motivele sunt unele personale pentru că după cum bine știți, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea și binele nostru dar și a celor dragi. A fost o perioadă plină de provocări, de învățături, de multe ore peste program dar și de împliniri și realizări.Mulțumesc colegilor pentru susținere și încredere și mulțumesc bucureștenilor pentru acești ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureștiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetățean care iubește acest oraș”, a scris pe pagina sa de Facebook Horia Tomescu. 

USR va rămâne mereu partidul născut din speranța unei societăți mai bune și avem cu toții datoria să nu uităm asta. Le doresc succes colegilor mei și rămân alături de ei în această luptă pentru Bucureștiul oamenilor buni.”, a completat fostul viceprimar. 

Surse din USR au precizat pentru „Adevărul” că pasul în spate a avut loc în urma presiunilor de la nivelul USR București, dar și de la conducerea de la centru, dat fiind scandalul de la ASSMB.

Arestarea unui director adjunct al ASSMB

Directorul adjunct al ASSMB a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce Curtea de Apel București a acceptat propunerea DNA. În timp ce managerul spitalului Colentina a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Directorul adjunct al Administrației Spitalelor si Serviciilor Medicale București (A.S.S.M.B.) este acuzat de luare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații nedestinate publicității, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite