Horia Constantinescu a depus demisia privind șefia ANPC. Când încetează activitatea pentru a se ocupa de candidatura la Primăria Constanța

0
Publicat:

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a anunțat într-un mesaj pe Facebook că și-a depus demisia. Potrivit News, demisia va intra în vigoare din 24 aprilie.

Horia Constantinescu se va ocupa de campania pentru Primăria Capitalei FOTO Inquam
Horia Constantinescu se va ocupa de campania pentru Primăria Capitalei FOTO Inquam

„Mă îndrept către București pentru a demisiona din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Mă dedic noului proiect cu toată forța și energia de care sunt capabil. Nu am făcut și nu fac înțelegeri ascunse pentru că îmi sunt mai importante pricipiile decât oportunitățile. Închei o etapă importantă și predau astăzi un raport de activitate ce dovedește prin cifre lucrurile bune pe care le-am făcut împreună cu o echipă minunată”, a transmis Horia Constantinescu luni dimineață pe Facebook. 

Potrivit News, demisia depusă se va aplica din data de 24 aprilie 2024.

Horia Constantinescu, desemnat de PSD pentru cursa Primăriei Constanța, a anunțat la finalul lunii martie că renunță la funcția din fruntea ANPC pentru a se „dedica campaniei”.

Șeful demisionar al ANPC a informat atunci că va rămâne în ANPC în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța, fiind însă suspendat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite