Gigi Becali și-a făcut un nou partid. Patronul de la FCSB și-a adus un fost internațional alături de el

0
Publicat:

După Partidul Nouă Generație, Gigi Becali și-a făcut un alt partid, Nouă Garda – Creștin Democrată. Formațiunea politică a fost înregistrată cu puțin timp înainte de startul campaniei electorale.

Gigi Becali Arhivă Adevărul
Gigi Becali Arhivă Adevărul

Gigi Becali este fondator al partidului Nouă Garda – Creștin Democrată, iar alături de el sunt fostul internațional Ionuț Lutu și Ionescu Dorin Laurențiu.

Ionuț Lutu, în vârstă de 48 de ani, a fost fotbalist și a devenit omul de încredere al lui Becali. Recent, el a fost făcut de Becali și unic asociat și administrator al firmei Becali Hotels SRL.

Captură portal.just.ro
Captură portal.just.ro

Gigi Becali a anunțat, în septembrie 2023, că vrea să se implice în alegerile prezidențiale din 2024, susținând că este dispus să își cheltuie toată averea pentru a pune „pe altcineva să conducă țară”, scrie Aktual 24

Gigi Becali a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite