Gabriela Firea îl vrea pe Ponta înapoi în PSD: „Să se stabilească o alianţă între PSD şi Pro România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a făcut o invitaţie celor plecaţi din PSD în ultimii ani să se întoarcă în formaţiune, printre cei menţionaţi fiind şi Victor Ponta.

„O să analizez dacă revin asupra acelor demisii. Nu candidez la preşedinţia PSD şi nu candidez la preşedinţia ţării. Trebuie să facem dreptate şi puţină curăţenie în conducerea partidului. Le fac o invitaţie celor care au plecat din partid să vină înapoi. Dacă nu, să se stabilească o alianţă între PSD şi Pro România“, a declarat Gabriela Firea, după o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă. 

Întrebată dacă oferta e valabilă şi pentru fostul premier Victor Ponta, primarul general a răspuns că şi despre el este vorba. 

De altfel, mai mulţi social-demcoraţi aflaţi în dizgraţia conducerii se vor întoarce în funcţii cheie. De exemplu, Paul Stănescu va reveni pe funţia de preşedinte executiv interimar, în timp ce Marcel Ciolacu îl va înlocui pe Codrin Ştefănescu în funcţie pe Codrin Ştefănescu.  

Te-ar putea interesa şi:

  

Primul atac din interior la noua conducere a PSD: Slugilor, vreţi să-l puneţi pe Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor

  

Ponta: „Am fost căutat de mai mulţi pesedişti care mi-au cerut să mă întorc“. Negociază cu PSD funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor?

  

Codrin Ştefănescu, reproşuri la adresa colegilor după condamnarea lui Dragnea: M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri

  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite