Codrin Ştefănescu, reproşuri la adresa colegilor după condamnarea lui Dragnea: M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Stefanescu la Adevarul Live FOTO Dorin Constanda
Codrin Stefanescu la Adevarul Live FOTO Dorin Constanda

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat marţi, înaintea şedinţei Biroului Permanent, că s-a „săturat” să vadă oameni din partid care se delimitează de PSD şi că este nevoie de un Congres în care „să limpezim lucrurile”.

„M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri când sunt la ananghie. M-am săturat să văd oameni care se delimitează de Olguţa Vasilescu că are cătuşe la mâini. M-am săturat să văd oameni care se delimintează de Gheorghe Nichita, de Radu Mazăre. Eu vreau să fim solidari şi să mergem mai departe”, a precizat Codrin Ştefănescu.

Secretarul PSD a adăugat apoi că e nevoie de organizarea unui congres astfel încât partidul să „limpezească lucrurile”, şi a explicat că vina pentru înfrângerea la europarlamentare este una colectivă.

E necesar să facem rapid un Congres ca să limpezim lucrurile. Să candideze cine vrea să candideze şi apoi delegaţii să voteze. (...) Cu toată această ură uriaşă împotriva noastră şi această manipulare, noi ne facem datoria până în ultima secundă. Nu are nimeni nicio vină pentru eşecul la europarlamentare. Toţi au muncit în această campanie. Şi Olguţa Vasilescu şi miniştrii din teritorii, primarii noştri, senatorii, deputaţii. Toată lumea”, a mai spus Codrin Ştefănescu.

Liderii PSD se reunesc azi în Biroul Permanent (de la ora 11.00), apoi în Comitetul Executiv (de la ora 18.00). Mizele celor două şedinţe: desemnarea unui nou preşedinte al Camerei Deputaţilor; propunerea a trei noi miniştri pentru portofoliile rămase vacante – Justiţie, Diaspora şi Fonduri Europene; mazilirea unor lideri apropiaţi de Liviu Dragnea; stabilirea datei Congresului PSD; vot pentru interimatul Vioricăi Dăncilă.

Te-ar putea interesa şi:

  

Primul atac din interior la noua conducere a PSD: Slugilor, vreţi să-l puneţi pe Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor

Sorin Dumitraşcu, liderul sindicatelor din penitenciare: „Nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În puşcărie nu e ca la Parlament”

Cum s-a colorat harta politică după votul de duminică: Capitala e cu USR, Vestul e cu PNL. Moldova şi Oltenia au rămas fidele PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite