Florin Cîţu: FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Măsurile vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Florin Cîţu / Guvernul Romaniei
Florin Citu FOTO Florin Cîţu / Guvernul Romaniei

Premierul Florin Cîţu a transmis pe Facebook că FMI are „estimări WOW” pentru România. Premierul este de părere că cea mai bună perioadă pentru România abia începe.

”FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări români! FMI estimează o creştere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările iniţiale) şi un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare iniţială). FMI CONFIRMĂ, România are cea mai mare creştere economică din UE”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Florin Cîţu.

Premierul spune că se va asigura ca România va avea 8 ani de guvernare liberală, iar românii vor beneficia de rezultate. 

”Romania merge în direcţia bună. Am estimat că măsurile pe care le luăm în aceasta guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Aşa o să fie. Cea mai bună perioadă pentru romani abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puţin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toţi românii”, a mai scris premierul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite