Florin Cîţu, după vizita la Kiev: Rusia trebuie să plătească pentru reconstrucţia Ucrainei | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu

Florin Cîţu, preşedintele Senatului României, a transmis, după vizita la Kiev, că Federaţia Rusă trebuie să plătească pentru întreaga reconstrucţie a Ucrainei după război. Cîţu a vizitat localitatea Hostomel, devastată de atacurile trupelor ruseşti.

„Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie al Ucrainei. Am transmis asta în cadrul conferinţei de presă ţinută în localitatea Hostomel”, a scris Florin Cîţu, joi, pe Facebook. 

Preşedintele Senatului României a precizat că Hostomel este locul unde se află Aeroportul Antonov, atacat chiar în dimineaţa zilei de 24 februarie şi unde Rusia pregătea un desant.

Florin Cîţu a mers miercuri în Ucraina, la o zi după ce premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au efectuat o vizită oficială la Kiev. 

Liderul de la Senat s-a deplasat la Hostomel şi Irpin şi a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de Volodimir Zelenski.

Vezi şi: Cîţu, vizită în Ucraina, la Hostomel şi Irpin. Şeful Senatului a susţinut un discurs la Congresul autorităţilor locale şi regionale, prezidat de Zelenski

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite