Florian Coldea, discuție tensionatǎ în aeroportul din Dubai. Ce i-a spus Ancăi Alexandrescu VIDEO

0
Publicat:

Florian Coldea, fostul şef al SRI, a avut parte de momente tensionate în aeroportul din Dubai, înaintea îmbarcării în avionul către România, fiind confruntat de Anca Alexandrescu, realizatoarea unei emisiuni de la postul Realitatea.

Florian Coldea, situație tensionată cu Anca Alexandrescu Foto: captura video/ Facebook
Florian Coldea, situație tensionată cu Anca Alexandrescu Foto: captura video/ Facebook

Domnul Coldea a avut ghinionul (sau norocul) de a veni la București în același avion cu mine! A ținut neapărat să vină să mă salute și să mi spună ca este cu fiica în vacanță! Mi a spus că ticăloșia are o limită… Ce i-am răspuns și ce l-am întrebat de față cu toți românii vedeți aici! Întreaga poveste și alte imagini diseară de la 21! Mă urc în avion și voi decola în câteva minute!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Anca Alexandru, realizatoarea unei emisiuni de la postul Realitatea și fostă consilieră a lui Liviu Dragnea, a postat și un videoclip în care este surprinsa o parte din discuție, în care îl acuză pe Florian Coldea că a numit-o „ticăloasă” și îi cere să explice „cum s-au (vândut n.r.) toate resursele țării” cât a fost șef la SRI.

Redăm mai jos dialogul în cauză: 

Anca Alexandrescu: … resursele când erați la SRI? Păi nu mi-ați zis că sunt ticăloasă? Ați venit mai devreme să-mi ziceți că sunt ticăloasă. De ce nu vreți să vorbiți de față cu lumea? Dumneavoastră ați venit să-mi ziceți că sunt ticăloasă.

Florian Coldea: (...) Am venit să vă salut, doamnă.

Anca Alexandrescu: Nu. Nu ați venit să mă salutați.

Anca Alexandrescu, către un martor: Nu sunt în campanie electorală. Nu Pentru ce campanie electorală? Domnul Coldea a venit la mine și mi-a spus că sunt ticăloasă și l-am întrebat...

Florian Coldea: Nu este adevărat.

Anca Alexandrescu: Păi cum nu? Păi eram cu prietenii mei lângă mine. Dar de ce nu vreți să spuneți de față cu românii cât ați fost șef la SRI cum s-au (vândut n.r.) toate resursele țării? Haideți, domnul Coldea, nu aveți curaj?

Florian Coldea: Vă rog din suflet…

Anca Alexandrescu: Dumneavoastră ați venit la mine, acolo, când eram în partea cealaltă și mi-ați spus că sunt ticăloasă. Și eu v-am răspun că nu sunt mai ticăloasă decât dumneavoastră care ați distrus vieți și ați făcut dosare. Nu mai aveți curaj acum să vorbiți?

Florian Coldea: Nu vreau să comentez (...)

Anca Alexandrescu: Așa. Veniți la emisiune la mine?

Florian Coldea: Sigur, când vreți (...)

Anca Alexandrescu: Da? Uitați-vă, de față cu toată lumea promiteți că veniți la emisiune?

Florian Coldea: Când o să fie (...)

Anca Alexandrescu: Să le spuneți românilor că, totuși, ați fost în slujba României atâția ani de zile. Ar fi trebuit să apărați toate resursele țării.

Florian Coldea: (...) cu familia. Vă mulțumesc. Consider că oricând (doriți n.r.) să avem o discuție profesională, la emisiune...

Anca Alexandrescu: Perfect, vă aștept la emisiune. Vă aștept să explicați românilor cum s-au vândut toate resursele. Că uite au fost și au vizitat aici și au văzut ce înseamnă o țară cu resurse. România nu le mai are. Nu? Ar trebui să răspundeți pentru asta.

Florian Coldea, trecut în rezervă din 2017 de la conducerea SRI, a fost prins recent într-un scandal la Untold Dubai, unde a avut o dispută cu omul de afaceri Sergiu Diacomatu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite