Firea, despre candidatura pentru PE: O restartare. E adevărat, m-am pregătit 3 ani şi jumătate pentru candidatura la PMB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar general Gabriela Firea a catalogat candidatura pentru PE drept o „restartare”, admițând, într-un interviu pentru Antena 3 CNN, că s-a pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la PMB, însă au fost alte calcule date de contextul alianței la alegeri a Coaliției.

Fosta primărița a catalogat noua sa candidatură drept o restartare FOTO Inquam
Fosta primărița a catalogat noua sa candidatură drept o restartare FOTO Inquam

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani şi jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat o altă decizie în coaliţie, pe care, după ce m-am sfătuit cu colegii mei de la Bucureşti, social-democraţi, cu familia bineînţeles, cu prietenii apropiaţi, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD şi să-mi continuu munca. (...) Îmi place să fiu un partener de drum lung şi în viaţa privată şi în cea profesională”, a afirmat Gabriela Firea într-un interviu pentru Antena 3 CNN. 

Întrebată dacă i s-au pus piedici, fostul primar general a explicat calculele Coaliției:

„Nu consider că au fost neapărat piedici, au fost alte calcule făcute, a intervenit şi faptul că deciziile nu s-au luat doar la nivel de partid, ci în cadrul unei coaliţii, ca orice om, am şi eu şi fani şi oameni care nu mă agreează neapărat”, a mai spus Firea.

Fostul primar a mai explicat că în politică se iau „şi multe decizii cu componentă emoţională”.

„Acum sunt pe acest drum al reconstrucţiei echipei noastre pentru că ţelul pentru care am luptat trei ani şi jumătate, şi anume să aducem la Bucureşti o altă administraţie, rămâne în picioare. Sunt alte personaje, dar ţelul e acelaşi”, a adăugat Firea, afirmând că îl va susține pe noul candidat propus pentru Primăria Capitalei de către Coaliție, Cătălin Cîrstoiu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite