Firea acuză conducerea PMB că a copiat un proiect: Consilierii generali PSD vor depune plângere penală

0
Publicat:

Fostul primar al Capitalei, Gabriel Firea, a anunțat că membrii PSD din Consiliul general al PMB vor depune plângere penală, acuzând că actuala conducerea a Capitalei a plagiat un proiect al PSD, refuzând să îl pună pe ordinea de zi.  

FOTO Colaj / Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Colaj / Inquam Photos / Octav Ganea

Proiect care face diferența dintre viață și moarte promovat în mandatul meu de primar general, oprit la sosirea noii administrații și readus în Consiliului General după 2 ani! Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat! Totul pentru voturi, nimic pentru oameni! Așa au înțeles să guverneze orașul „luptătorii” dreptății și transparenței”, a acuzat Gabriela Firea într-o postare pe Facebook, susținând că „pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București se află un proiect FURAT de la PSD”.

Potrivit fostului primar al Capitalei este vorba despre un proiect pentru testarea predispoziției ereditare la cancer, care a fost ignorat doi ani de zile. „2 ani i-a luat primarului general Nicușor Dan să-și amintească de documentele depuse de consilierii social-democrați. Până acum nu i-a păsat de oamenii în suferință, dar, brusc, promovează proiectul ca fiind al lor, al “salvatorilor”. Testarea predispoziției ereditare la cancer nu este un moft. Face diferența dintre viață și moarte! Este un proiect pe care Nicușor Dan, conducerea ASSMB și majoritatea de dreapta din CGMB au refuzat să-l pună pe ordinea de zi când a fost depus de PSD. 2 ani l-au ignorat, acum au găsit soluția “salvatoare”! L-au copiat și acum se laudă că e al lor”, a mai transmis Gabriela Firea. 

Ministrul Familiei a mai anunțat că membrii PSD din Consiliul general vor depune plângere penală. „Minciuna are picioare scurte, iar bucureștenii își amintesc că este același proiect început în 2020, în mandatul meu ca primar general, în care s-au înscris peste 500 de pacienți oncologici. Ce nu știu bucureștenii este că proiectul nu a continuat pentru că oamenii lui Nicușor Dan AU REFUZAT să continue programul. Consilierii generali PSD au cerut continuarea programului de mai multe ori în ultimul an. Însă, politrucii puși de USR să conducă sănătatea din Capitală l-au aruncat într-un sertar și au mințit, în scris, spunând că acest test este decontat prin asigurările de sănătate și au respins proiectul ca fiind “NEOPORTUN”. Consilierii generali PSD vor depune o plângere penală pentru această minciună transmisă în documente oficiale!! Să ne explice autoritățile competente cum același proiect este „NEOPORTUN” când e propus de PSD și „oportun” când e al lor, copy-paste”, a mai spus Firea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite