Fiica lui Vadim Tudor revine în politică. Ce partid va susține

0
Publicat:

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor revine în politică și a anunțat o alianță cu partidul AUR. George Simion a precizat în urma deciziei Lidiei Tudor că moștenirea fostului politician „trebuie continuată”.

Lidia Tudor revine în politică FOTO: Arhivă
Lidia Tudor revine în politică FOTO: Arhivă

„Așa cum am spus, toate deciziile pe care le-am luat de când el a plecat au fost ghidate de el printr-un fir nevăzut. Și sunt convinsă că și această decizie este de asemenea ghidată sau insuflată de el”, a declarat Lidia Tudor la Antena3, potrivit ziare.com.

Lidia Tudor a subliniat că tatăl său și-ar fi dorit ca aceasta să îi continue crezul politic, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a decis o alianță cu AUR.

„Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi. Dar mi-am adus aminte chiar astăzi niște versuri pe care el le-a scris cu puțin timp înainte să moară, în care se întreba ce-i de făcut. Mai avem vreo speranţă. Din păcate, el nu a apucat să întrezărească această speranță, pentru că a plecat mult prea devreme, mult prea obosit și mult prea sătul de tot ceea ce se întâmpla în politica românească”, a declarat fiica lui Vadim Tudor, potrivit sursei citate.

George Simion s-a arătat încrezător referitor la parteneriatul cu fiica lui Vadim Tudor. Șeful AUR a precizat că moștenirea fostului politician trebuie continuată.

„Suntem tineri, vrem să ne construim un viitor și cred că moștenirea lui Vadim Tudor trebuie continuată. De-abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat, şi am fost, aşa cum a spus, vânduţi. Fac echipă și cu Lidia Vadim Tudor, și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor și cu toți cei din generația noastră care au aceleași crezuri”, a spus liderul AUR, potrivit ziare.com.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite