Fifor, despre posibilii turnători din PSD: Sper din toată inima că nu sunt astfel de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Fifor, preşedintele Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, a vorbit, luni, despre posibilii turnători din PSD, după ce Dan Andronic a afirmat că Sebastian Ghiţă furniza toate planurile PSD opoziţiei. Potrivit senatorului, denumirea de turnători sună „foarte urât” şi speră „din toată inima” că în PSD nu există astfel de persoane, mai ales că până acum nu au existat dovezi în acest sens.

Întrebat dacă în PSD există turnători, aşa cum a afirmat Dan Andronic la audierea din comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, Mihai Fifor a spus că „sună extrem de urât «turnători»”. În acest caz, senatorul a fost întrebat dacă se pune problema unor „informatori”, nu turnători, iar acesta a declarat că speră „din toată inima” că nu există astfel de persoane în PSD.

„Sper din toată inima că în partidul nostru nu avem astfel de persoane. Îmi doresc să cred că nu avem astfel de situaţii şi, cel puţin până în momentul de faţă, nu avem niciun indiciu în acest sens”, a răspuns Mihai Fifor la finalul audierilor din Parlament.

Potrivit lui Dan Andronic, în campania electorală din 2009, Sebastian Ghiţă oferea taberei lui Traian Băsescu toate informaţiile cu privire la strategiile PSD. Ghiţă ar fi fost doar unul dintre social-democraţii care jucau dublu.

Preşedintele comisiei de anchetă a declarat, la finalul audierilor, că nu are cunoştinţă despre alţi „turnători" din partid, dar sper că aceştia nu există: „ îmi doresc să cred că nu avem astfel de situaţii şi, cel puţin până în momentul de faţă, nu avem niciun indiciu în acest sens”, a conchis Fifor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite