Europarlamentarul Mircea Diaconu, despre protest şi violenţele din Piaţa Victoriei: M-a speriat foarte tare comportamentul acela de haită care ucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mircea diaconu

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat sâmbătă, la Antena 3, că violenţele petrecute de la protestul de vineri seară din Piaţa Victoriei nu au părut spontane, iar cei care au atacat jandarmii aveau comportamentul unor trupe paramilitare şi „băieţii aceia cam semănau între ei“.

„Protestele sunt un mijloc democratic de a spune o părere. Totul este în regulă, până în clipa în care spargem cordoanele sau încercăm să intrăm în sediul Guvernului. Ce m-a speriat aseară foarte tare a fost comportamentul acela de haită care ucide. Nu am văzut aşa ceva decât la maidanezi. Deci, în stilul acesta. Deasupra scria 'protestul diasporei'. Nimic mai neadevărat. Nu era diaspora acolo, nu erau nici protestatari politici. Au un comportament ca nişte trupe paramilitare, foarte bine antrenate şi băieţii aceia cam semănau între ei. Mi-e teamă că s-au creat exact aceste structuri paramilitare. Să nu o dăm pe galerie. Îmi pare rău să o spun, dar e mult mai rău de atât. Eu cred că se antrenează, vorbesc de dinainte. Lor nu le ascultă nimeni telefoanele? Erau parcă 6 milioane de oameni interceptaţi," a spus Mircea Diaconu într-o intervenţie la Antena 3.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite