Emil Boc, despre scandalul din partid: Nu îmi doresc nicio funcţie în PNL. Schimbarea preşedintelui se discută doar la Congres

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, a declarat marţi că nu îşi doreşte nicio funcţie în PNL şi că preşedintele partidului poate fi schimbat doar la congres, nu prin cereri publice. Referitor la scandalul din PNL, edilul consideră continuarea polemicii drept una „păguboasă” pentru formaţiune.

„PNL este un partid viu, dinamic şi este firesc să existe puncte de vedere din interior exprimate în exterior. Până la un punct însă. Continuarea lor e nefirească, păguboasă. Trebuie să rămână în partid. Vom avea un congres unde trebuie să fie o comptetie politică între programe. Cred că PNL are nevoie şi de Rareş Bogdan şi de Robert Sighiartău, iar cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecaruia în partid”, a declarat Emil Boc, conform Digi24.

Acesta susţine că priorităţile partidului trebuie să fie altele, amintind necesitatea unei performanţe în guvernare.

„Nu îmi doresc nicio funcţie în PNL. Schimbarea preşedintelui se discută doar la congres. Fiecare pe componenta lui are loc în acest partid.

Consider ca acum avem neovie de perfomanţă în actul de guvernare. Probeleme noastre au fost punctate, dar acum a continua este ineficient. Trebuie să le oferim cetăţenilor şansa la un trai mai bun. Sa trecem bugetul, să continuăm parteneriatul cu preşedintele României şi să avem succes în actul de guvernare”, a mai declarat liderul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite