Dovada că Mirel Palada este irecuperabil. A cerut Senatului un punct de vedere faţă de „ jignirile“ pe care i le-a adus Goţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Palada l-a pocnit pe Mihai Goţiu
Mirel Palada l-a pocnit pe Mihai Goţiu

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, solicită Senatului un punct de vedere referitor la ”exercitarea atribuţiilor de serviciu” de către Mihai Goţiu, pe care îl acuză că i-a prejudiciat dreptul la imagine. Solicitarea lui Palada vine după ce acesta l-a agresat pe Goţiu într-o emisiune la B1 TV.

”Senatorul Mihai Goţiu înţelege să mă insulte folosind în repetate rânduri cuvinte precum «mincinos», «nesimţit», «o nesimţire totală» la adresa subsemnatului. În calitatea sa de invitat în această emisiune (de la B1 TV - n. red.) alături de Vlad Nistor – vicepreşedinte PNL şi subsemnatul, sociolog Mirel Palada, senatorul USR Mihai Goţiu face o serie de afirmaţii jignitoare la adresa subsemnatului, de natura a-mi prejudicia dreptul la imagine şi reputaţie, folosind un limbaj injurios, depreciativ, nepermis în cadrul unui program audiovizual”, a scris Mirel Palada într-o solicitare adresată Biroului Permanent al Senatului.

Fostul purtător de cuvânt al Guvenului Ponta cere Senatului un punct de vedere cu privire la exercitarea de către Goţiu a atribuţiilor de serviciu.

”Având în vedere că acest comportament şi discurs jignitor emană de la un senator în Parlamentul României, care într-o emisiune televizată insultă în mod repetat un cetăţean, vă solicit respectuos să apreciaţi dacă prin prezenţa sa în calitate de invitat în emisiunea Tal B1 şi din prisma comportamentului său se poate considera că senatorul Mihai Goţiu a acţionat sau nu în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii. Faţă de cele de mai sus, vă rog să ne prezentaţi un punct de vedere cu privire la aspectele relatate”, a slicitat Palada conducerii Senatului.

În urmă cu două săptămâni, sociologul Mirel Palada, care l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu în studioul B1TV, propune  o dezbatere despre rolul violenţei în viaţa publică. Fără să-şi ceară scuze, Mirel Palada l-a invitat pe Mihai Goţiu să ia parte la această dezbatere, "ca întreaga societate să aibă de câştigat".

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri