Senatorul care a lovit un bărbat cu telefonul în cap anunță ca plângerea împotriva lui a fost retrasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul USR Marius Virgil Bob, aflat în mijlocul unui scandal, după ce a lovit un bărbat cu un telefon mobil în cap, a anunţat, sâmbătă, că cel agresat şi-a retras plângerea care i-a adus parlamentarului cercetarea penală.

Deputatul a anunțat retragerea plângerii depuse împotriva sa FOTO Arhivă
Deputatul a anunțat retragerea plângerii depuse împotriva sa FOTO Arhivă

„Plângerea depusă împotriva mea a fost retrasă. Întreaga întâmplare a fost rezultatul unor orgolii ce se pot naşte chiar şi între amici. Nimeni nu a fost rănit, au existat doar schimburi nefericite de replici şi o reacţie nervoasă nelalocul ei. Regret profund această reacţie şi îi asigur pe sălăjeni că rămân acelaşi om pe care se pot baza în Parlamentul României. Îmi continui munca, pentru că asta este important acum", a precizat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, Marius Virgil Bob, potrivit Agerpres

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj anunţa miercuri, într-un comunicat de presă, că bărbatul agresat, în vârstă de 50 de ani, a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.Având în vedere calitatea persoanei, în conformitate cu dispoziţiile Codului de procedură penală, poliţiştii au întocmit referat cu propunere de declinate a cauzei organului competent - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Marius Virgil Bob a recunoscut acest incident, marţi, într-o postare pe contul său de Facebook.  

Context: Cine este Virgil Bob

Virgil Bob este senator USR de Sălaj, la primul mandat. El a devenit senator la începutul acestui an, după ce fostul senator Cosmin Cristian Viașu a decedat. Virgil Bob a participat și la concursul X Factor, unde a cântat o melodie compusă de el, „Nu mai beau”.

Virgil Bob este de profesie consilier juridic. Este membru USR din anul 2016. A fost și este implicat în multe acțiuni civice și umanitare la nivel local. Încă din studenție, la Iași și apoi la Zalău, a fost producător, realizator, invitat permanent la mai multe ziare, reviste posturi de radio și TV precum: Monitorul de Iasi, Radio Hit, Radio VoxT, Europa Nova TV, ZTV, Transilvania TV, Salajul pur si simplu. De asemenea, Virgil este compozitor si textier de muzică. Virgil Bob este căsătorit și are doi copii”, este descrierea făcută de colegii din USR senatorului de Sălaj.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite