Daniel Zamfir îşi dă demisia din ALDE: Tăriceanu este cea mai mare dezamăgire a mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul ALDE a anunţat joi că îşi dă demisia din partid şi a spus despre preşedintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu, că este „cea mai mare dezamăgire” a sa.

„Îmi dau demisia de la ALDE. Mă despart definitiv şi irevocabil de dl Tăriceanu” care este „cea mai mare dezamăgire a mea”, a declarat Daniel Zamfir, într-o intervenţie la Antena 3.

Acesta a mai adăugat apoi despre Călin Popescu Tăriceanu că este un „om în care am crezut”, şi care „s-a predat total, a predat partidul”.

Daniel Zamfir nu se află la primul atac asupra lui Tăriceanu, iar la începutul lunii septembrie acesta publica un mesaj în care critica decizia formaţiunii sale de a ieşi de la guvernare şi de a se alia cu Pro România.

„Nu plec din ALDE dar spun ferm ca in ciuda neintelegerilor din guvernare si lucrurilor incorecte fata de ALDE nu vad de ce sunt mai frecventabili Ponta-Tudose-limbric decat Dancila-Teodorovici-Fifor”, afirma acesta atunci.

Trei săptămâni mai târziu, acesta anunţa că probabil urmează să se afilieze grupului PSD, în contextul în care grupul ALDE se desfiinţează şi că nu exclude posibilitatea să formeze un nou partid cu disidenţii din ALDE.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite