Dan Vîlceanu a fost exclus din PNL. Care e motivul deciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, a fost exclus din PNL, solicitarea pentru îndepărtarea acestuia din partid venind din partea filialei Gorj.

Dan Vîlceanu, exclus din PNL FOTO Inquam
Dan Vîlceanu, exclus din PNL FOTO Inquam

Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj în ceea ce priveşte exprimarea solicitării de excludere din partid a deputatului Dan Vîlceanu”, a anunţat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Deși nu a spus nimic despre motivul din spatele excluderii, cauza îndepărtării lui Vîlceanu este opoziția la PSD și atacurile repetate la partenerii de Coaliție. De asemenea, acesta a anunțat că va vota împotriva Guvernului Ciolacu.

Dan Vîlceanu a fost ministru al Finanțelor în guvernul condus de fostul premier Florin Cîţu. De asemenea, în Guvernul Ciucă Vîlceanu a fost funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene. Acesta și-a dat demisia din această funcție de ministru la începutul lunii aprilie 2022, după ce el și Florin Cîțu au intrat în conflict cu prim-vicepreședinții și mai mulți lideri din partid.

Potrivit unor surse politice, decizia de excludere din partid a lui Vîlceanu s-a luat cu 25 de voturi pentru şi 8 împotrivă. 

Știre în curs de actualizare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite