CTP, atac dur la Elena Lasconi și fiica sa: „Cinismul este formidabil, profită ambele în mod jegos!” VIDEO

0
Publicat:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu o critică pe Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, acuzând-o că și-a plănuit fiecare pas făcut în scandalul privind votul la referendum. Mai mult decât atât, apreciază jurnalistul, aceasta, alături de fiica sa, Oana, profită din plin de acest incident.

CTP crede că Elena și Oana Lasconi profită de acest scandal pentru a se propulsa politic, având în vedere că fiica orimăriței a anunțat că dorește să intre în politică, scrie hotnews.ro. 

Cristian Tudor Popescu o critică pe Elena Lasconi FOTO Adevărul
Cristian Tudor Popescu o critică pe Elena Lasconi FOTO Adevărul

Cinismul celor două este formidabil! Mamă și fiică. Profită ambele în mod jegos, că așa a zis fata la un moment dat, această atitudine homofobă jegoasă. Eh, în mod jegos profită amândouă una de alta în scop de afirmare politică”, a declarat CTP în emisiunea CAP la CAP difuzată exclusiv online, realizată împreună cu Anca Simina, pe canalul de YouTube Recorder Talks,

Nici fiica Elenei Lasconi nu a scăpat de analiza gazetarului. Cristian Tudor Popescu a precizat că Oana a jucat un rol atunci când a afirmat într-un clip video că este „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată” după ce a aflat că mama ei a votat «DA» la referendumul pentru familia tradițională.

Dacă se ducea să dea examenul la UNATC cu jocul ăsta, parcă îi și văd pe actorii buni care sunt profesori acolo ar fi izbucnit în râs la genul ăsta de actorie”, a spus Cristian Tudor Popescu, precizând că „așchia nu sare departe de trunchi”, referindu-se la regia pusă la cale anterior de mama ei.

Totodată, gazetarul precizează că este convins că Elena Lasconi nu a votat la referendumul din 2018, deoarece știa că fiica sa face parte din comunitatea LGBT.

Antioccidentalismul se poartă acum în România. Or, chestiunea asta cu familia tradițională, pe care a enunțat-o doamna vine fix în contradicție cu promovarea egaliății LGBT și a diversității, a liberalismului în Europa, care este o filozofie, o ideologie în Uniunea Europeană, în acest moment, și în SUA sub administrația Biden este la fel”, a spus CTP.

„Voi continua să fiu sinceră, asumată și autentică”  

Elena Lasconi, primărița de la Câmpulung Muscel (Argeș) care a deschis lista USR pentru europarlamentarele din 2024 și a declarat că a votat „DA“ la referendumul pentru familia tradițională din 2018, a stârnit un val uriaș de reacții pe rețelele sociale, inclusiv critici dure ale fiicei sale.

România s-a împărțit în două în scandalul uriaș creat de declarațiile Elenei Lasconi, primăriță USR la Câmpulung Muscel, care a declarat deschis, la emisiunea „Insider Politic“ (din 4 noiembrie 2022) de la Prima TV, că nu susține căsătoria între persoane de același sex. Fiica ei, Oana, membră a comunității LGBTQ, s-a dezis de mama ei, „dezgustată“ și „dezamăgită“ de „atitudinea jegoasă care nu are ce căuta în familia sa“.

Oamenii apreciază ce a realizat Lasconi în mandatul său început în 2020, dar consideră că ea a eșuat ca mamă - nu doar pentru ieșirea publică și vehementă a fiicei sale, ci și pentru a dovedit că nu înțelege comunitatea din care face parte chiar fata ei.

Elena Lasconi a făcut o precizare pe Facebook, în scandalul devenit public: „Niciodată nu am avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex. Nu am nimic împotriva unui parteneriat făcut legal pentru a avea aceleași drepturi. Singura sensibilitate pentru mine ca persoană este asta: cuvântul căsătorie. Sunt pentru căsătoria dintre o femeie și un bărbat și pentru un parteneriat legal între persoane de același sex. Cred în drepturile omului și în valorile europene la fel ca echipa din care fac parte. Ne diferențiază însă nuanțele. Eu nu mă agăț de funcții și liste. Pur și simplu muncesc cu drag pentru țara pe care o iubesc, pentru câmpulungeni, pentru România pe care ne-o dorim cu toții. Voi continua să fiu sinceră, asumată și autentică”.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite