Cristina Prună, despre ameninţarea cu plângere penală făcută de Marcel Ciolacu: Nu mă las intimidată. Încearcă să distragă atenţia de la un nou eşec politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Pruna FOTO Cristina Prună / Facebook
Cristina Pruna FOTO Cristina Prună / Facebook

Vicepreşedinta Camerei Deputaţilor Cristina Prună a transmis că liderul PSD Marcel Ciolacu, prin plângerea penală pe care a anunţat că o va face împotriva ei, încearcă să distragă atenţia de la un nou eşec politic şi anume respingerea moţiunii simple împotriva lui Cristian Ghinea, după demontarea de către Cristian Ghinea tuturor minciunilor scrise în textul moţiunii simple.

„Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va depune o plângere penală împotriva mea. Plângerea va avea la bază modul în care am condus şedinţa de plen în care a fost respinsă moţiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea. Prin această formulă agresivă, preşedintele PSD încearcă să distragă atenţia de la un nou eşec politic pe care l-a girat şi de la ridicolul în care s-a aflat luni prin demontarea de către Cristian Ghinea, una după alta, a tuturor minciunilor scrise negru pe alb în textul moţiunii. Rezultatul firesc al votului de ieri a fost respingerea, cu o largă majoritate, a celei de a treia moţiuni simple depuse de PSD împotriva unui ministru USR PLUS în actuala sesiune parlamentară. Nu a fost rezultatul nici unei conspiraţii, ci al bunului simţ şi aritmeticii parlamentare”, a transmis Cristina Prună pe Facebook. 

Vicepremşedinta Camerei Deputaţilor a mai transmis că nu se lasă intimidată de anunţarea acestui demers „Repet. Nu mă las intimidată de astfel de gesturi de presiune precum cel anunţat de preşedintele PSD. Voi continua să îmi exercit mandatul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor în deplin respect cu toate prevederile legale şi regulamentare. Ca deputat, sunt decisă să contribui pe mai departe, alături de colegii mei din USR PLUS şi din coaliţia guvernamentală, la corectarea efectelor toxice din aproape toate domeniile generate de politicile publice care au fost adoptate de guvernările PSD din ultimii ani”, a mai transmis vicepreşedinta Camerei Deputaţilor. 

Marcel Ciolacu a anunţat în cadrul unei emisiuni la România Tv că social-democraţii vor depune plângere penală pe numele deputatului USR PLUS Cristina Prună, care a condus şedinţa în care s-a dezbătut moţiunea simplă depusă împotriva ministrului Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Liderul PSD a susţinut că preşedintele de şedinţă nu trebuia să ia în considerare voturile exprimate online la moţiune, întrucât de acestea se ţine cont doar la adoptarea actelor normative.

Camera Deputaţilor a respins, marţi, moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, a anunţat preşedintele de şedinţă, vicepreşedintele Camerei Cristina Prună.

    

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite