Crin Antonescu împlineşte, astăzi, 54 de ani. Udrea: „Îi doresc să nu se înţepe în spinii de la trandafiri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu FOTO David Muntean
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu FOTO David Muntean

Cel de-al doilea om în stat, Crin Antonescu, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere în sânul familiei. Preşedintele Senatului a primit încă de ieri un buchet de trandafiri de la preşedintele Traian Băsescu.


„La mulţi ani şi multă sănătate lui Crin Antonescu! Îi doresc să nu se-nţepe în spinii de la trandafiri“, a fost urarea Elenei Udrea făcută preşedintelui Senatului.

Întrebat dacă a primit un mesaj din partea preşedintelui Traian Băsescu cu ocazia zilei de naştere, Crin Antonescu a răspuns afirmativ.  „Am primit, da, deja, deşi ziua mea e abia mâine.Da, flori. Trandafiri, dar nu roşii“, a răspuns Antonescu.

Despre cum va petrece de ziua sa de naştere, Antonescu a spus că îşi doreşte să stea în sânul familiei. „Cu ajutorul lui Dumnezeu şi dacă o să reuşesc, în sânul familiei“, a afirmat Antonescu. El a mai adăugat că, de ziua sa, îşi doreşte să „reziste la tot“.

Printre cei care l-au felicitat pe Crin Antonescu cu ocazia zilei sale de naştere se numără şi ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean. „Ieri (n.r. - vineri) i-am urat premierului sănătate, «La mulţi ani» şi multe succese, să-i dea Dumnezeu înţelepciune şi forţă să facă cât mai mult bine pentru această ţară. Aceeaşi urare o am şi pentru domnul Crin Antonescu. Este nevoie de foarte multă înţelepciune politică în aceste momente încă complicate economic, social pentru această ţară. Este nevoie de un efort politic comun. Deci, îi urez domnului Crin Antonescu «La mulţi ani» şi multă sănătate, multe succese şi acest efort comun pentru binele României", a declarat Titus Corlăţean, sâmbătă, la Ziua porţilor deschise MAE.

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis şi premierului Victor Ponta, care a împlinit ieri vârsta de 41 ani, un buchet de trandafiri albi, a declarat, pentru Adevărul, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Bogdan Oprea.

Prezent pe şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni, preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat de jurnalişti dacă l-a felicitat pe Victor Ponta, care vineri a împlinit 41 de ani, şeful statului spunând că l-a felicitat încă de joi.
 
„Sigur că da, l-am felicitat încă de ieri (joi - n.r.). I-am trimis un buchet de flori şi o felicitare“, a spus Băsescu. Întrebat despre ce flori este vorba, Traian Băsescu a răspuns râzând: „Ei, nu ştiu, întrebaţi-l. Crini“. Sursele citate precizează însă că şeful statului a trimis trandafiri albi, conform protocolului.

Crin Antonescu s-a născut pe 21 septembrie, la o zi diferenţă de partenerul său de coaliţie, Victor Ponta, sub însemnul Fecioarei. A fost crescut de tatăl său care l-a încurajat să studieze la Facultatea de Istorie, devenind cadru didactic. În 1978 a câştigat olimpiada naţională de istorie.

Materiale pe aceeaşi temă:

UPDATE Traian Băsescu i-a trimis lui Victor Ponta un buchet de trandafiri albi

Antonescu are dubii în privinţa susţinerii sale ca şi candidat USL la Preşedinţie

Blaga, despre Ponta şi Antonescu: „Îi leagă ciolanul“

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite