Ciucă: Sectorul 1 a rămas în imaginea noastră cu problemele legate de gunoaie și şobolani

0
Publicat:

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 1, că acest sector trebuie să redevină „capitala Capitalei”, atrăgând atenția asupra imaginii pe care o are acum, din cauza problemelor legate de gunoaie şi de şobolanii de pe străzi.

Nicolae Ciucă: Avem nevoie să recâștigăm încrederea cetățenilor în clasa politică Foto: Arhivă
Nicolae Ciucă: Avem nevoie să recâștigăm încrederea cetățenilor în clasa politică Foto: Arhivă

"Este într-adevăr o activitate care se înscrie în pregătirea alegerilor din 9 iunie și este important să privim la 9 iunie ca la o zi în care ne vom îndeplini obiectivele electorale şi toate activităţile pe care le vom desfăşura le raportăm de la 9 iunie către prezent. Astăzi este vorba de încredere. (...) În momentul de față la Filiala PNL Sector 1 se desfășoară o activitate care trebuie să genereze încrederea în liderul filialei și în echipa Sectorului 1. Georghe Tuță și echipa sa pornesc de la încrederea pe care dumneavoastră le-o acordați. (...) Trebuie să faceţi în aşa fel încât să îi convingeţi pe cetăţenii Sectorului 1 că meritaţi încrederea dumnealor, că Sectorul 1 nu este un sector oarecare. Ştiu că, de-a lungul timpului, s-a folosit această sintagmă de apreciere: Sectorul 1 este capitala Capitalei. Atunci trebuie să trudiţi, să munciţi şi să faceţi în aşa fel încât Sectorul 1 să redevină capitala Capitalei", a declarat, luni, Nicolae Ciucă.  

Președintele PNL a menționat că Sectorul 1 are imaginea problemelor cu care s-a confruntat, legate de gunoaie și șobolanii de pe străzi.

"Aveți nevoie de experiența domnului primar (Andrei Chiliman n.r.), de experiența și implicarea tuturor celor care într-o viață de om au reușit să dobândească înțelepciunea necesară astfel încât să poată să vadă modul în care vă puteţi aşeza serios la muncă pe problemele cele mai importante cu care se confruntă Sectorul 1, sector care, din păcate, în momentul de faţă, este rămas în imaginea noastră cu acele probleme legate de gunoaiele de pe stradă, de şobolani şi de toate celelalte aspecte la care noi niciodată nu ne-am gândit”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Liderul liberalilor a spus că, în acest sector, clasa clasa politică are nevoie de recâștigarea încrederii cetățenilor.

„Avem nevoie să recâștigăm încrederea cetățenilor în clasa politică, în tot ceea ce înseamnă activitatea, deciziile și responsabilitatea politică. Închei această introducere legată de încredere exprimându-mi încă o dată încrederea că George Tuţă, împreună cu echipa de conducere a filialei, cu întreg activul PNL veți reuși să îndepliniți obiectivele asumate. George Tuţă nu are nevoie de o prezentare anume, se prezintă prin faptele sale, prin activitatea sa parlamentară, politică", a adăugat Ciucă.

Deputatul George Tuţă, președintele PNL Sector1, este candidatul formațiunii pentru postul de primar al sectorului, fiind principalul competitor al actualului edilul Clotilde Armand, care vrea un nou mandat la Primărie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite