Ciucă participă la manifestațiile organizate la Iași cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, va participa la manifestațiile organizate la Iași și Focșani cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române.

FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Potrivit unui comunicat de presă, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, însoțit de secretarul general PNL, Lucian Bode, prim-vicepreședinții liberali și mai mulți membri ai conducerii partidului, vor participa în perioada 23-24 ianuarie la manifestațiile organizate la Iași și Focșani cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Marți, 23 ianuarie, șeful PNL va participa la prezentarea Terminalului T4 de pe Aeroportul Internațional Iași, unde va susține declarații de presă, urmând să viziteze Muzeul de Istorie Naturală din Iași, cu ocazia finalizării procesului de restaurare. 

Ulterior liderii PNL vor participa la Regionala PNL Nord-Est, urmând, la finalul căreia va avea loc o conferință de presă. 

Miercuri, 24 ianuarie, șeful PNL va participa la manifestările oficiale dedicate împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române din Piața Unirii, Iași.

De la 16.00, șeful Senatului va participa la manifestările oficiale dedicate împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române (Piața Unirii, Focșani)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite