Ciucă, despre o remaniere guvernamentală: Ar fi generat o stagnare a măsurilor pe care le luăm

0
Publicat:

Premierul României susține că nu a fost nevoie de remanieri în cabinetul pe care îl conduce, iar schimbarea din funcție a unui ministru ar fi condus la o „stagnare a măsurilor” luate la nivel guvernamental.

Ciucă susține că nu a fost nevoie de o remaniere în guvern FOTO: GOV.RO
Ciucă susține că nu a fost nevoie de o remaniere în guvern FOTO: GOV.RO

”Dacă am fi avut probleme deosebite care să genereze o astfel de decizie, vă rog să aveţi încredere că o făceam fără nici cea mai mică reţinere. Activitatea la nivelul Guvernului - chiar poate cineva odată va face o statistică să vadă câte şedinţe de Guvern, câte activităţi au fost, care au fost problemele cu care ne-am confruntat şi care sunt activităţile specifice - a fost o dinamică a acestor activităţi prin care am considerat că orice înlocuire acum ar fi generat o stagnare a măsurilor pe care le luam”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-un interviu difuzat, miercuri, de Antena 3, potrivit News.ro.

Întrebat dacă ar renunța la funcția de prim-ministru în favoarea liderului PSD Marcel Ciolacu, acesta a răspuns afirmativ.

„Este o decizie care s-a luat în momentul formării coaliţiei. Nu văd niciun fel de problemă în momentul de faţă. Am văzut aceste temeri şi întrebări. În tot ceea ce am discutat şi am agreat ne-am ţinut de cuvânt, am fost parteneri cât de poate de oneşti, vom continua să fim până la final, nu avem nici cea mai mică îndoială că se va întâmpla altfel”, a mai afirmat premierul.

Premierul a evitat să răspundă dacă, după ce va renunța la funcția de premier, va prelua șefia Senatului, acesta a precizat că singura lui preocupare în momentul de față este legată de activitatea guvernamentală.

„Chiar dacă mi se reproşează că, dom-le, nu apare la televizor, nu se duce la interviuri ş.a.m.d., am mai discutat cu presa şi la întâlnirile informale şi am spus şi atunci şi o spun şi acum, iacătă, şi public: cred că este foarte important să arătăm cetăţenilor ce facem, nu ce gândim. Sigur, este important şi ce gândim, dar cel mai important, din punctul meu de vedere, este să transpunem în practică, în măsuri concrete, şi să arătăm cetăţenilor că activitatea noastră este îndreptată într-o singură direcţie”, a adăugat primul ministru, potrivit News.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite