Ciolacu vrea să scoată din PNRR prevederea prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale

0
Publicat:

Președintele PSD se arată convins de faptul că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea potrivit căreia pensiile militare sunt considerate pensii speciale.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Cu ocazia zilei Armatei Române, președintele PSD a precizat că armata României și biserica s-au aflat întotdeauna în topul preferințelor românilor la capitolul încredere, iar în contextul actual armata și-a demonstrat importanța.

„Armata României, alături de Biserică, au fost întotdeauna în topul preferințelor românilor la capitolul încredere. Dar acest an ne-a demonstrat din plin cât de importantă este Armata, într-un moment în care nimeni nu mai credea că Europa mai poate cunoaște ororile unui război nelegitim și neprovocat” , a precizat liderul PSD într-un mesaj pe Facebook.

Marcel Ciolacu i-a felicitat cu această ocazie pe militarii români „pentru responsabilitatea, profesionalismul și implicarea de care dau dovadă în fiecare zi în asigurarea securității cetățenilor și țării noastre”.

Președintele Camerei Deputaților susține că alocarea unui buget de 2,5% din PIB „este importantă pentru dotarea Armatei Române cu tehnică modernă, dar este nevoie și ca militarii să aibă parte de respectul cuvenit din partea statului, așa cum se întâmplă în toate celelalte țări membre NATO”.

Din acest motiv, acesta se arată convins de faptul că premierul va reuși să scoată din PNRR prevederea care susține că pensiile militare sunt pensii speciale.

„De aceea, sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de niște neaveniți prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale. Ca fiu de militar, voi fi întotdeauna de partea militarilor. Și sper ca toată lumea să își facă treaba pentru ca militarilor să li se facă dreptate” , susține Marcel Ciolacu. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite