Ciolacu: Pentru neruşinaţii de la USR care atacă la CCR bugetul le transmit că orice întârziere se traduce în amânarea măsurilor de sprijin pentru oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu 2021 FOTO Mediafax
Marcel Ciolacu 2021 FOTO Mediafax

Şeful Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, le-a transmis membrilor USR că orice întârziere a bugetului reprezintă amânarea „nepermis de mult” a măsurilor pentru sprijinirea românilor. Liderul PSD a mai transmis că românii nu se hrănesc cu pancarte şi postări pe reţelele de socializare.

„Astăzi a fost adoptat bugetul consolidat pentru anul 2022!

Este un buget care respectă angajamentele făcute românilor!

Este instrumentul cheie prin care vom opri prăbuşirea economiei”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Potrivit şefului social-democraţilor, „517 miliarde lei sunt cheltuieli pentru români şi companiile ce produc aici, în România: pentru puterea de cumpărare, salarii, pensii, alocaţii, investiţii, locurile de muncă şi pentru a ne lupta cu pandemia. O construcţie care duce la îndeplinire ţintele asumate de România în faţa Comisiei Europene şi instituţiilor financiare internaţionale”. 

„Pentru neruşinaţii de la USR care atacă la CCR bugetul le transmit că orice întârziere se traduce în amânarea nepermis de mult a măsurilor de sprijin pentru oameni! Românii nu se hrănesc cu pancarte şi postări pe reţele de socializare! BIG DISLIKE- ca să înţelegeţi mesajul”, a conchis preşedintele social-democrat. 

Parlamentul a adoptat, în plenul reunit de joi, proiectul de buget pentru anul 2022 şi proiectul de buget al asigurărilor sociale pentru anul 2022. În mod normal, proiectul ar merge la promulgare în două zile, dacă nu va fi atacat la CCR. Dan Barna, vicepreşedinte al USR, a anunţat că partidul său va ataca proiectele la Curtea Constituţională.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite