Ciolacu, întrevedere cu primarul din Chișinău. Ceban și-a exprimat recunoștința privind sprijinul pentru integrarea europeană a R. Moldova

0
Publicat:

Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că a avut o întrevedere cu premierul României, Marcel Ciolacu, context în care și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul acordat Republicii Moldova în contextul parcursului său de integrare europeană.

Premierul a avut o întrevedere cu edilul din Chișinău FOTO Facebook
Premierul a avut o întrevedere cu edilul din Chișinău FOTO Facebook

Primarul General al Municipiului Chişinău, Ion Ceban, a avut astăzi o întrevedere cu Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, potrivit unui anunț al Primăriei Municipiului Chișinău.

Conform sursei citate, „în cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat pe marginea mai multor subiecte, printre care, prioritar, despre proiectele realizate în comun atât la Chișinău, cât și în republică”.

E de menționat că, în ultimii ani, cu sprijinul colegilor din România, am reușit să implementăm mai multe proiecte importante în diverse domenii precum cele de infrastructură, cultură, educație etc.”, a transmis Ion Ceban

Totodată, edilul Chișinăului și-a exprimat recunoștința în numele cetățenilor pentru sprijinul acordat Republicii Moldova de către România, inclusiv în contextul parcursului său de integrare europeană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite