Ciolacu, după incendiul de la Constanţa: Criminali! Asta sunteţi! Românii mor pentru că voi, PNL şi USR, v-aţi certat pe bani şi pe funcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis pe Facebook Guvernului că sunt „vinovaţi pentru toate dramele la care asistăm”. Potrivit şefului social-democraţilor, membrii conducerii au ştiut să „dea” din gură de când au fost „puşi de Iohannis”. Gabriela Firea: „«Palmaresul» acesta îngrozitor creşte. Toţi cei aflati la guvernare trebuie să plece”.

„Criminali! Asta sunteţi! De când aţi fost puşi de Iohannis la conducerea României aţi ştiut doar să daţi din gură, doar să aruncaţi responsabilitatea pe alţii, doar să promiteţi iluzii. Nimic concret”, a transmis preşedintele PSD pe Facebook, după ce un incendiu a cauzat decesul a 9 persoane într-o secţie ATI a unui spital din Constanţa. 

El a completat că au fost „12 incendii şi 32 de decese în spitalele de la Piatra Neamţ, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balş şi, acum, Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa - toate în guvernarea Dreptei. Miniştrii PNL şi USR ai Sănătăţii, Tătaru, Voiculescu şi Mihăila, plus premierul Cîţu - voi sunteţi principalii vinovaţi pentru toate dramele la care asistam. Românii mor zilnic pentru ca tot anul voi, PNL şi USR, v-aţi certat pe bani şi pe funcţii!

Gabriela Firea: „«Palmaresul» acesta îngrozitor creşte. Toţi cei aflati la guvernare trebuie să plece”.

„Nu era de ajuns că România este pe locul 6 în lume şi pe locul 2 în Europa la decesele COVID… Nu era de ajuns că decesele la pacienţi cu noul coronavirus din România reprezintă 5% din totalul celor raportate în lume…Suntem singura ţară din lume în care s-au înregistrat deja 3 incendii la spitale, cu 33 de morti. De azi, “palmaresul” acesta ingrozitor creste… sunt cel putin 9 persoane decedate la Constanta…Toţi cei aflati la guvernare trebuie să plece”, a scris fostul primar al Capitalei Gabriela Firea pe Facebook. 

Un mare incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa. Acolo sunt internaţi pacienţi cu Covid-19. Planul Roşu a fost activat.

Guvernul României a informează că s-a activat o celulă de criză în cazul incendiului din secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa. Premierul i-a cerut secretarului de stat Raed Arafat să meargă la faţa locului.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii, despre incendiul de la Secţia ATI din Constanţa: Cauzele pot fi multiple, legate de infrastructură, dar pot fi şi legate de cauze umane

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite